0

راهنمای کامل شست‌وشو و نگهداری از انواع لباس بافتنی

راهنمای کامل شست‌وشو و نگهداری از انواع لباس بافتنی
  • لباسهای بافتنی در همه سبکهای پاییزی و زمستانی استفاده می شود. لباسهای راحت ، گرم و زیبا که هم برای استفاده روزمره و هم برای ایجاد یک نوع مهمانی شیک پوشیده می شوند. اما چگونه می توانیم لباسهای بافتنی خود را بهتر مراقبت کنیم و با شستن صحیح عمر آن را افزایش دهیم؟ از این مقاله ، ما به این س answerال پاسخ می دهیم و تمام روش های نگهداری و شستشوی انواع بافت ها را به شما آموزش می دهیم.

     

    ۱. همیشه از لیبل شست‌وشوی لباس پیروی کنید

     

    پیروی از لیبل شست‌وشوی لباس

     

    ممکن است بدیهی به نظر برسد ، اما بسیاری از ما انواع لباس بافتنی و ژاکت را به یک شکل می شویم. در حالی که الیاف استفاده شده در هر کدام متفاوت است و بنابراین روش شستشوی منحصر به فردی دارد.

    بیشتر لباس های بافته شده به طور کلی در ماشین لباسشویی با آب آهسته ، ولرم یا خنک قابل شستشو هستند. همچنین استفاده از شوینده ملایم برای لباس بافتنی و ژاکت ضروری است. بافندگی اساساً به یکی از سه روش قابل شستشو است.

     

    تنها خشکشویی شوند

    در این مورد ، شستن لباس ها به صورت حرفه ای در شرایط بخارپز بدون استفاده از شوینده های شیمیایی ضروری است.

     

    تنها با دست شسته شوند

    در این حالت استفاده از آب ولرم و شوینده ملایم ضروری است و هر تکه لباس را باید به آرامی با دست به مدت 10 دقیقه در آب شستشو داده و با آب ولرم و سپس آب سرد شستشو دهید. سپس آب را با فشار ملایم از لباس خارج کرده و روی سطح صاف پخش کنید تا خشک شود.

     

    در ماشین لباس‌شویی شسته شوند

    در این حالت ، می توانید از ماشین لباسشویی ، ترجیحاً در دور آهسته ، برای شستن پارچه استفاده کنید و سپس آن را روی سطح صاف پهن کنید تا خشک شود.

     

    شست‌وشوی لباس بافت با الیاف ظریف

    پارچه های بافته شده و ژاکت های با الیاف پنبه ، اکریلیک و پشمی را می توان به راحتی در ماشین لباسشویی شستشو داد ، اما الیاف ظریف مانند ترمه و ابریشم باید با دست شسته شوند و در خانه بدون استفاده از گرما خشک شوند.

    “تحت هیچ شرایطی نباید لباس های بافتنی از هر نوع ماده یا الیاف را بیش از حد بشویید ، زیرا این امر باعث شکستن و تغییر شکل پارچه می شود.”

     

    ۲. لباس‌های بافتنی را پشت و رو بشویید

     

    شستن پشت و روی لباس های بافتنی

     

    برای اینکه لباس ها به خوبی شسته شوند ، نیازی نیست که مستقیماً در معرض مواد شوینده قرار بگیرند. توصیه می شود همه لباس های بافتنی و ژاکت های خود را از پشت و صورت بشویید تا رنگ و بافت بالا تحت تاثیر قرار نگیرد و عمر لباس ها افزایش یابد.

     

    ۳. از مواد نرم‌کننده‌ی پارچه استفاده نکنید

    استفاده بیش از حد از نرم کننده پارچه می تواند باعث ایجاد توده و تغییر شکل لباس بافتنی شود. علاوه بر این ، مانند همه لباس ها ، Vitex اصلا نباید برای بافتنی استفاده شود.

     

    ۴. برای خشک کردن، بافتنی‌ها را آویزان نکنید

    مهم نیست پارچه لباس بافتنی شما چیست ، با این حال ، نباید آن را برای خشک کردن لباس بافتنی آویزان کنید. برای خشک کردن این لباس ها ، ابتدا آب را تا حد امکان از روی لباس بیرون بیاورید ، سپس لباس ها را روی سطح صاف پهن کنید تا خشک شوند. همچنین ، برای سرعت بخشیدن به این روند ، می توانید لباس را بین دو پارچه قرار دهید و سپس لباس را با فشار ملایم دست به آرامی مرطوب کنید.

     

    خشک کردن لباس های بافتنی

     

    ۵. بهتر است لباس‌های بافتنی را اتو نکنید

    به طور کلی لباس بافتنی و ژاکت و بیشتر لباس های زمستانی ضخیم نیازی به اتو ندارند و توصیه ما این است که اگر واقعاً احساس نیاز نمی کنید آنها را اتو نکنید. همچنین ، برای تصمیم گیری در این مورد ، لازم است برچسب و دستورالعمل شستشو را بخوانید.

    بهترین راه برای صاف کردن انواع بافتنی بدون اتو این است که آن را روی سطح صاف در حالی که هنوز مرطوب است پخش کنید و سپس سعی کنید چین ها را تا حد ممکن با دست برطرف کنید.

    اگر بالاخره تصمیم گرفتید لباس بافته شده خود را اتو کنید ، پیشنهاد می کنیم از اتوی متوسط ​​اتو استفاده کنید و مرتباً سطح لباس را با اسپری آب مرطوب کنید یا از قابلیت اتو کردن با بخار استفاده کنید. هنگام اتو کردن ، فشار زیادی به لباس وارد نکنید زیرا ممکن است الیاف پارچه بسوزد و براق شود. همچنین ، از پاشیدن نرم کننده های پارچه بر روی لباس اکیدا خودداری کنید.

     

    ۶. لباس‌های بافت را به جای آویزان کردن، تا کنید

    البته این توصیه بستگی زیادی به مدل لباس بافته شده شما دارد. پارچه های سبک و ظریف را می توان آویزان کرد زیرا فشار زیادی به الیاف پارچه وارد نمی شود ، اما پارچه های بلند و سنگین را نباید به هیچ عنوان آویزان کرد زیرا کشیده و تغییر شکل یافته است.

    اگر می خواهید لباس بافته شده خود را آویزان کنید ، از چوب لباسی های تخت یا پد استفاده کنید و آویزهایی را که دارای زائده های برنده هستند ، کنار بگذارید. قبل از قرار دادن لباس بافتنی در کمد ، مطمئن شوید که کاملا خشک شده است.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ده − دو =