0

۱۰ نکته‌ی علمی برای تربیت کودک باهوش و موفق

نکات علمی برای داشتن فرزند با هوش
  • ۱۰ نکته‌ی علمی برای تربیت کودک باهوش و موفق

     

    همه والدین دوست دارند فرزندشان به عنوان کودکی باهوش و موفق شناخته شود. یک کودک باهوش در مدرسه و در یک جامعه بدون دردسر موفق خواهد بود. تربیت فرزندی باهوش و موفق ، بزرگسالی وی به عنوان یک رهبر را نیز تضمین می کند. اما چگونه شما یک کودک باهوش دارید؟ تربیت کودک باهوش چقدر ساده است؟ والدین در تربیت فرزندان خود با چه موانعی روبرو هستند و با چه مشکلاتی روبرو می شوند؟ یکی از مهمترین سوالات والدین این است که آنها تا چه حد بر رشد فرزندان تأثیر می گذارند. چقدر جامعه مسئولیت این آموزش را به دوش می کشد و مهد کودک یا مدرسه در پرورش و رشد یک کودک باهوش چقدر موثر است.

     

    همه والدین فرزندان باهوش و موفقی می خواهند. اما نقش شما در تربیت فرزندان مترقی چیست؟ والدین در تربیت فرزندان خود با چه موانعی روبرو هستند و با چه مشکلاتی روبرو هستند؟

    اگرچه والدین در این مسیر نقش فوق العاده ای دارند ، اما واقعیت این است که هیچ راهی عملی برای تضمین موفقیت والدین در تربیت فرزندانشان در حد توان بالقوه آنها وجود ندارد. اما این بدان معنا نیست که والدین این روش را امتحان نمی کنند. طی سالهای متمادی ، مطالعات مهم بسیاری در مورد نقش والدین در رشد و پرورش کودکان باهوش انجام شده است و بسیاری از مطالعات نتایج جالبی را به همراه داشته اند. نتایج این مطالعات رهنمودهایی را ارائه می دهد که می تواند احتمال داشتن فرزندان باهوش والدین را تا حد زیادی افزایش دهد. در این مقاله 10 نکته علمی و راه حل مفید برای تربیت کودکی باهوش و موفق ذکر شده است.

     

    ۱ به فرزند خود مهارت‌های اجتماعی را بیاموزید

    نتایج یک مطالعه طولانی مدت نشان می دهد که بین مهارتهایی که کودکان در مهد کودک می آموزند و موفقیت آنها در اوایل بزرگسالی رابطه قوی و قوی وجود دارد. این مطالعه که در طی یک دوره 20 ساله در یک دانشگاه ایالات متحده انجام شد ، تأثیر آموزش مهارت های اجتماعی در سال های پیش دبستانی را برجسته می کند. والدین در کنار مربیان پیش دبستانی باید به فرزندان خود بیاموزند که چگونه با کمک دوستانشان مشکلات خود را حل کنند.

     

    کودک باهوش می آموزد داشته های خود را با دیگران تقسیم کند. بیاموزید بدون اینکه از بین کلمات بپرید شنونده خوبی باشید. و در واقع ، والدین نباید فراموش کنند که خانه بهترین مکان برای یادگیری کودکان برای کمک به دیگران است. بنابراین ، آموزش مهارتهای اجتماعی از سالهای پیش دبستانی و ابتدا در خانه آغاز می شود. محیط خانه می تواند کودک ما را از نظر چنین توانایی هایی باهوش کند.

     

    ۲ از کودک خود بیش از حد لازم مراقبت نکنید

    امروزه بسیاری از والدین فکر می کنند بهترین نوع مراقبت حضور مداوم کودکان و مراقبت های بدون قید و شرط است. بسیاری از والدین مانند عقاب بر روی سر کودک خود می چرخند و لحظه ای آنها را برای انجام کارها و رسیدگی به مشکلاتشان ترک نمی کنند. اما این تنها نکته بد و منفی داستان نیست. والدین نه تنها به فرزندان خود اجازه حل مشکل را نمی دهند بلکه مشکلات کودک را نیز به سرعت حل می کنند و به هیچ وجه اجازه نمی دهند درگیر این مشکل شود.

     

    طبق مطالعات انجام شده در این زمینه در دانشگاه هاروارد ، اجازه دادن به کودکان برای اشتباه ، ایجاد انعطاف پذیری و ایجاد بستری برای پیشرفت حرفه ای و حل مسئله برای هدایت آنها به سمت موفقیت حیاتی است.البته نباید فراموش کنیم که این راه آسانی برای والدین نیست. والدین باید همیشه در مسیری باریک بین مراقبت از فرزندان و آزاد گذاشتن آنها در مواجهه با مشکلات قدم بردارند. این تمرین می تواند کودک شما را باهوش و مترقی کند.

     

    ۳ کودک را با فضای آموزشی آشنا کنید

    تحقیقات نشان می دهد که خواندن کتاب به کودکان ، آموزش الفبا به آنها و آموزش اصول ریاضی در سالهای پیش دبستانی می تواند کمک زیادی به موفقیت بیشتر آنها در سالهای بعد کند. ذهن کودکان در سال های پیش دبستانی بسیار پذیرای آموزه های جدید است و والدین می توانند نیازهای اساسی کودک را به بهترین شکل به او بیاموزند. آمادگی اولیه کودک او را آماده می کند تا در محیط مدرسه به دانش آموز برجسته تبدیل شود.

     

    اما از طرف دیگر ، وقتی کودک شما وارد مدرسه می شود ، به استقلال نیاز دارد. کمک بی قید و شرط والدین به فرزندان در انجام تکالیف برای وی بسیار مضر است و باعث می شود از کودکان هم سن خود عقب بماند. همانطور که گفته شد ، ذهن کودکان در سنین مدرسه بسیار پذیرا است و این پذیرش می تواند جنبه منفی نیز داشته باشد. به گفته کارشناسان رشد کودک ، والدین باید همیشه از تحصیل و تکالیف فرزندان خود آگاه باشند. اما ارتقا performance عملکرد مسئولانه و مستقل کاری است که تحت هیچ شرایطی نباید فراموش شود.

     

    ۴ مدت زمان استفاده از تلویزیون و کامپیوتر را کنترل کنید

    بسیاری از مطالعات نشان داده است که نشستن بدون کتاب و کتاب در تلویزیون ها و رایانه های کودکان منجر به چاقی ، اختلالات خواب و مشکلات رفتاری می شود. تحت هیچ شرایطی والدینی که می خواهند فرزندی باهوش داشته باشند نباید تلویزیون ، کامپیوتر ، تبلت و تلفن هوشمند خود را بدون برنامه ریزی تهیه کنند. تحت هیچ شرایطی نباید برنامه ها و خدمات مختلف تلویزیونی و اینترنتی به کودکان بدون نظارت ارائه شود. تحقیقات جدید نشان می دهد که بازی های رایانه ای خشن از نظر روحی و جسمی می تواند صدمات جبران ناپذیری به کودکان وارد کند.

     

    برای بسیاری از والدین ممکن است این سال مطرح شود که تا چه اندازه باید برنامه ها و خدمات مفیدی به کودکان ارائه شود؟ طبق مقالاتی که در ژورنال آکادمی رشد کودک آمریکا منتشر شده است ، بهترین زمان برای استفاده کودکان از وسایل مانند تلویزیون و کامپیوتر برای سرگرمی نباید بیش از 2 ساعت در روز باشد.

     

    اما به خاطر داشته باشید که این زمان نیز می تواند با کارایی بیشتری صرف شود. والدین می توانند فرزندان خود را ترغیب کنند تا به جای مصرف کنندگان برنامه ها و خدمات دیجیتالی ، تولیدکننده محتوای خلاقانه شوند. یک کودک باهوش می تواند به جای اینکه ساعت ها به بازی یا تماشای برنامه بپردازد ، سطح اولیه ای از برنامه نویسی رایانه ای ، مدل سازی سه بعدی یا موسیقی دیجیتالی ساده را بیاموزد تا علاوه بر یادگیری خلاقیت جدید ، ذهن خود را برای درس های اضافی آماده کند.

     

    ۵ توقع خود را بالا ببرید

    نتایج یک نظرسنجی جامع توسط معلمان UCLA نشان داد که انتظارات و انتظارات بیش از والدین می تواند کودک را به سمت پیشرفت و موفقیت سوق دهد.این انتظارات باید متناسب با توانایی ها و روحیه کودک باشد تا به او یک نیروی محرکه تبدیل شود. تحقیقات نشان می دهد کودکانی که به عنوان کودکان باهوش شناخته می شوند و توانایی های بالایی را در دوران تحصیل از خود نشان می دهند ، والدینی با انتظارات منطقی داشته اند. این انتظارات را می توان به روشهای مختلف بیان کرد. اما نباید فراموش کرد که سطح و نوع نمایش این انتظارات نباید کودک را تحت فشار قرار دهد و باعث اضطراب و استرس شود. انتظار کافی می تواند کودک شما را با مهارت های شما آشنا کند و او را ترغیب به پیگیری کند.

     

    ۶ در تمجید از داشته‌هایی مانند هوش و ظاهر کودک زیاده‌روی نکنید

    بدون مطالعه بیست گرفتی؟ کار خوب. تو خیلی باهوشی! بسیاری از مطالعات خوب تحقیق شده توسط موسسات دانشگاهی نشان می دهد که چنین تشویق و تمرکز صرف بر هوش کودک می تواند در واقع توانایی های او را در سنین بالا کاهش دهد و او را در ردیف سایر همسالان خود نگه دارد. کودک باهوش شما ممکن است در سنین پایین توانایی های ذهنی بیشتری نسبت به همسالان خود داشته باشد ، اما اگر فقط این توانایی ها را تشویق کنیم ، در واقع جای تلاش و پشتکار را انکار می کنیم و این توانایی های مهم را در سال های بعد انکار می کنیم.

     

    بنابراین ، همیشه توصیه می شود از تمجید و تمجید از مهارت های هوشی به راحتی خودداری کنید و کودک را به تلاش ، تلاش و پایداری تشویق کنید. به کودک باهوش باید مستقیماً یادآوری کرد که هوش بدون تلاش و پشتکار کار نمی کند و در طولانی مدت نمی تواند مفید باشد. کودکان باید یاد بگیرند که بر اراده خود برای مبارزه با مشکلات و چالش ها تمرکز کنند و از هوش خود برای کمک به تسهیل حل مسئله استفاده کنند.

     

    ۷ به کودک خود مسئولیت واگذار کنید

    شواهد زیادی وجود دارد که نشان دادن مسئولیت ها و مسئولیت های متناسب با سن و توانایی های کودکان می تواند برای پیشرفت و موفقیت آینده آنها بسیار مفید باشد. تعیین مسئولیت ها و امور مربوط به خود کودکان و متناسب با سن و اخلاق آنها ، کودکان را به سمت موفقیت و مسئولیت سوق می دهد. با این حال ، شواهد نشان می دهد که والدین غالباً از پذیرش کارهای منزل و مسئولیت های متناسب با سن فرزندان خود امتناع می ورزند و به دلایل مختلف ترجیح می دهند به تنهایی از عهده انجام همه امور خانه برآیند. نتایج نظرسنجی نشان می دهد که فقط 28٪ والدین به این نکته توجه زیادی دارند و مسئولیت های مربوط به فضای خانه را با فرزندان خود تقسیم می کنند.

     

    تحقیقات علمی نشان داده است كودكانی كه مفهوم مسئولیت پذیری را بین 3 تا 4 سال تجربه می كنند ، در جامعه به عنوان بزرگسالان موفق تر شناخته می شوند. اعتماد به فرزندتان در کارهای ساده و استفاده از مهارت های او در کارهای ساده در خانه می تواند او را به یک بچه باهوش تبدیل کند.

     

    این محتوا ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 − پنج =