0

۳۷ ترفند ساده برای تربیت فرزندان که هر پدر و مادری باید بداند

تمامی ترفند های تربیت فرزندان
  • ترفندهای ساده برای تربیت فرزندان که هر پدر و مادری باید بداند

     

    پدر و مادر شدن گاهی ناامیدکننده است و احساس می کنید باید کمی وقت بگذارید. این مشکل زمانی دشوارتر می شود که همه اطرافیان شما از مشاوره والدین استفاده کنند. این اتفاقات باعث می شود اعتماد به نفس خود را از دست داده و دیگر نتوانید نقش جدید خود را به خوبی انجام دهید.

     

    14 نکته موثر در مدیریت زمان برای مادران شاغل

    ۱. در لحظه زندگی کنید

    همزمان نگران کارهای مختلف نباشید ، مانند لباسشویی ، پمپاژ شیر ، خرید پوشک و بانک. وقتی کنار کودک خود هستید آرام باشید و از لحظات ارزشمندی که دارید لذت ببرید.

     

    ۲. از درخواست‌های غذایی عجیب فرزندتان تعجب نکنید

    بعضی اوقات عادات غذایی عجیبی دارند. نترسید و به خود فشار وارد نکنید ، اگر آنها اکنون نمی خواهند غذا بخورند ، خوب است ، وقتی گرسنه هستند ، برای غذا می آیند.

     

    1. گاهی چرت بزنید

    چرت زدن در طول روز

    هنگامی که کودک شما خواب است ، به رختخواب بروید یا یک چرت بزنید تا انرژی لازم برای ساعت های بیداری را بدست آورید.

     

    ۴. در برابر خواسته‌های فرزندتان به‌راحتی نه بگویید

    ممکن است کودک شما بخواهد یک جعبه بزرگ بستنی بخرد. اگر در فروشگاه هستید اجازه ندهید بستنی بخرد یا اگر در خانه بستنی دارید اجازه ندهید زیاد بخورد. با این کار او متوجه می شود که اگر بگویید “نه” ، “نه” تا آخر می ماند و نظر شما تغییر نمی کند. والدین گاهی اوقات نیاز به ثبات دارند.

     

    ۵. کارهای مخصوص به خودتان را ایجاد کنید

    هنگامی که با کودک در آسانسور هستید سر و صداهای سرگرم کننده ایجاد کنید ، روش خاصی را برای دست دادن انتخاب کنید یا یک بالون را قبل از تولد شب قبل روی میز غذاخوری قرار دهید تا او را پس از بیدار شدن از خواب غافلگیر کنید.

     

    ۶. برای روزهای بیماری فرزندتان آماده باشید

    برای بیمار شدن فرزندانتان آماده باشید

    ویتامین ها ، بسته های گرم و سرد و وسایل را در خانه نگه دارید تا در هنگام تب یا حالت تهوع شب هنگام مجبور نشوید به داروخانه بروید.

     

    ۷. فرزندتان را بشناسید

    هر کودک نقاط قوت ، ضعف و چالش های خود را دارد. سعی کنید آنها را شناسایی کرده و پاسخ صحیح را برای هرکدام تهیه کنید تا از چالش هایی که در امر والدین فرزندان دارید ، تعجب نکنید.

     

    ۸. لیست کمک اورژانسی تهیه کنید

    لیستی از دوستان و افرادی که می توانند در مواقع اضطراری به شما کمک کنند ، تهیه کنید. این لیست به شما اطمینان می دهد که اگر روزی در وضعیت دشواری قرار گرفتید و مجبور شدید به سرعت از خانه خارج شوید ، می توانید از فرزندان خود مراقبت کنید.

     

    ۹. شما یک الگو هستید

    فرزندپروری را برای فرزندتان جذاب کنید تا او در بزرگسالی بخواهد بچه دار شود. این نوید را به شما می دهد که شما نیز روزی پدربزرگ خواهید شد. اگر آنها همیشه شما را دچار استرس کرده و با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند ، دیگر نمی خواهند پدر و مادر شوند.

     

    ۱۰. هر دو با هم کارهای مربوط به کودک را انجام دهید

    اگر شما به عنوان یک مادر ، همیشه فرزند خود را غسل می دهید یا می خوابید ، این بار از همسرتان بخواهید که با شما شریک شود.سعی کنید کارها را با هم و به نوبت انجام دهید. این تقسیم وظایف نه تنها به شما زمان استراحت می دهد ، بلکه باعث تقویت روابط بین شما و فرزندتان می شود.

     

    ۱۱. درباره‌ی تصمیم‌های مالی در خانه صحبت کنید

    اگر قصد خرید پنیر ارزان تر از پنیر قدیمی را دارید ، آن را برای کودک خود توضیح دهید تا در مورد مسائل مالی فکر کند و یاد بگیرد.

     

    ۱۲. کتاب بخوانید

    با فرزندان خود کتاب بخوانید

    هر روز برای کودک خود کتاب بخوانید. تخیل خود را پرورش دهید.

     

    7 راز تربیت فرزندان شاد که والدین موفق می دانند

    ۱۳. با ایجاد تغییرات کوچک در بزرگ شدن فرزندتان سهیم شوید

    این تغییرات ممکن است شامل جایگزینی لیوان به جای لیوان یا تخت به جای گهواره باشد. به او فرصت دهید قبل از تعویض دستگاه جدید ، نحوه استفاده از آن را بیاموزد. هنگامی که با این تغییر آشنا شدید ، می توانید جایگزینی کامل را انجام دهید.

     

    ۱۴. به فرزندتان کمک کنید خودش بخوابد

    برنامه ریزی کنید تا به راحتی بخوابید. می توانید قبل از خواب دوش بگیرید و هنگام خوابیدن در رختخواب برای او داستانی بخوانید تا او را خسته کند. سپس او را تنها بگذارید تا یاد بگیرد که باید تنها بخوابد.

     

    ۱۵. برای فرزندتان وظایفی تعیین کنید

    از او بخواهید تختخواب شما را مرتب کند ، به شما در تنظیم میز کمک کند یا اسباب بازی هایش را در اطراف خانه بردارید. انجام این کار باعث افزایش عزت نفس کودک شما می شود و احساس می کند شما فرد مورد اعتماد او هستید. همچنین رعایت این مشکل در والدین باعث مسئولیت پذیری آنها می شود.

     

    ۱۶. به غریزه‌ی خود اعتماد کنید

    بعضی اوقات ممکن است احساس کنید فرزندتان نیاز به مراقبت و توجه دارد. حتی اگر دلیل این احساس را نمی دانید ، حتما به او اعتماد کرده و سلامتی فرزند خود را بررسی کنید.

     

    ۱۷. سخت‌گیر نباشید

    در برابر فرزندان سخت گیر نباشید

    به آنها بیاموزید که چگونه خود را سازماندهی کنند ، به آنها بگویید چرا باید لباس های تمیز خود را آویزان کنند و لباس های کثیف را در محل زندگی خود قرار دهند. با این کار می توانید مطمئن باشید که آنها بدون نظارت دائمی کارها را به درستی انجام می دهند.

     

    ۱۸. اشتباه خود را قبول کنید

    اگر اشتباه کردید عذرخواهی کنید. فرقی نمی کند طرف مقابل همسر شما باشد یا فرزندتان ، بگذارید این نوع رابطه را ببیند و یاد بگیرد. بدانید که ممکن است اشتباه کنید و باید بخاطر آن عذرخواهی کنید.

     

    ۱۹. برای استراحت خود زمانی را اختصاص دهید

    وقتی عصبانی هستید ، نمی توانید به درستی با کودک خود ارتباط برقرار کنید. در این مورد نیازی به عکس العمل سریع ندارید. کمی استراحت کنید و آرام شوید و سپس با فرزندتان صحبت کنید. شما باید روح و انرژی کافی برای تربیت فرزندان خود داشته باشید ، بنابراین گاهی اوقات استراحت کنید.

     

    ۲۰. روابط خانواده را تقویت کنید

    از فرزندان خود بخواهید موارد خوبی را که در طول روز هنگام غذا خوردن تجربه کرده اند ، توصیف کنند. آنها را تشویق کنید در مورد نقاط قوت دیگران صحبت کنند و در مورد آن صحبت کنند.

     

    ۲۱. پنجره‌ها را ایمن کنید

    از پنجره ها محافظت کنید تا بتوانید بدون نگرانی از زمین خوردن فرزندتان ، آنها را باز نگه دارید.

    ۲۲. پلن B داشته باشید

    هنگام خارج شدن از خانه ، حداقل یک لباس اضافی برای فرزند خود به همراه داشته باشید.

     

    ۲۳. بشنوید و باور نکنید

    نگران نباشید اگر والدین دیگر فرزندان به طور جمعی از استعداد فرزند شما تعریف کنند ، آنها به احتمال زیاد اغراق می کنند یا دروغ می گویند!

     

    ۲۴. خاطره تعریف کنید

    خاطرات خود را به عنوان یک داستان با کودک خود در میان بگذارید. از او بخواهید که سنی را انتخاب کند و او آنچه را که در آن سن برای او اتفاق افتاده را شرح دهد.

     

    ۲۵. تمام توجه‌اتان را به فرزندتان بدهید

    تمامی هوش و حواس خود را باید به فرزندان بدهید

    هنگامی که در کنار فرزند خود هستید ، تلفن را کنار بگذارید و توجه کنید. ایمیل ها ، پیام ها و نظرات در شبکه های اجتماعی ممکن است در انتظار شما باشد ، اما کودک شما فوراً نیاز به توجه دارد.

     

    ۲۶. با هم قدم بزنید

    سعی کنید هر روز حداقل 5 دقیقه با کودک خود بیرون بروید و تظاهر به پیر بودن کنید. او را تشویق کنید که به بیرون از خانه حرکت کند و انرژی خود را آزاد کند.

     

    ۲۷. مسخره بازی کنید!

    زندگی می تواند بسیار جدی یا بیرحمانه باشد ، اما کودکان همیشه لازم نیستند که با ناراحتی به شما نگاه کنند. بگذارید فرزندانتان خود را خندان ثبت کنند. آنها با هم لبخند می زنند ، صداهای عجیبی می گیرند و یکی پس از دیگری می دوند. وانمود کنید که می خواهید آنها را شکار کنید. این بازی پر از هیجان و خنده است و کودکان واقعاً از آن لذت می برند.

     

    ۲۸. مسیرهای کوتاه را پیاده بروید

    با کودک خود به خانه بروید و به فروشگاه محله خود بروید. در مورد موضوعات مختلف صحبت کنید و هنگام راه رفتن با یکدیگر کمی کنجکاو باشید. حتی می توانید مسابقه ای را برگزار کنید که در آن هرکسی که در مسیرهای کنار جاده قدم بگذارد بازنده است. این برای کودک بسیار سرگرم کننده و جذاب است.

     

    ۲۹. پدر و مادر باشید، نه چیزی بیشتر از آن!

    طبیعی است که کودکان گاهی شما را دوست ندارند اما مطمئن باشید که همیشه در اعماق قلب خود شما را دوست خواهند داشت. خود را مجبور نکنید که مانند یک قهرمان رفتار کنید. آنها همیشه وقتی شما را در بیان انتظارات خود می بینند ، شما را دوست خواهند داشت.

     

    ۳۰. از ریاضیات برای سرگرمی استفاده کنید

    از هر فرصتی استفاده کنید و با اعداد ، اندازه ها و شکل ها بازی کنید. هنگام خرید میوه آنها را با هم بشمارید. از کودک خود بپرسید کدام جعبه کلوچه بلندتر است. به اشکال مختلف مانند ساعت و پنجره مستطیل اشاره کنید. این ذهن کودک شما را برای یادگیری ریاضیات و هندسه آماده می کند.

     

    ۳۱. از قوانین پیروی کنید

    اگر قانونی دارید ، حتماً خود آن را دنبال کنید. مراقب باشید که منصفانه قوانین را تنظیم کنید تا بعداً به مشکل بر نخورید.

     

    ۳۲. با هم برقصید

    سعی کنید با فرزندان خود برقصید

    اگر روز شلوغی دارید و از خواسته های بی پایان فرزند خود خسته شده اید ، یک موسیقی هیجان انگیز بگذارید و با کودک خود برقصید. خنده های زنده می تواند خستگی را از بین ببرد و کودک شما را سرگرم کند.

     

    ۳۳. پاسخگوی همه‌ی چراها باشید

    به س questionsالات بی پایان فرزند خود پاسخ دهید که با “چرا” آغاز می شود. کودکان در مورد همه چیز در دنیا کنجکاو هستند. اگر به آنها پاسخ ندهید ، ممکن است آنها س questionsالی نپرسند و این روی روند یادگیری آنها تأثیر منفی می گذارد.

    ۳۴. همیشه نسخه‌ی پشتیبان بگیرید

    از همه فیلم ها و عکسهای خود پشتیبان تهیه کنید تا در صورت پاک شدن تصادفی خاطرات شما از بین نرود.

     

    ۳۵. سلام کردن به دیگران را به فرزندتان یاد بدهید

    به او بیاموزید که با مردم ارتباط چشمی برقرار کند ، لبخند بزند و به آنها سلام کند. این کار را با هم تمرین کنید و به او فرصتی برای معاشرت بدهید.

     

    ۳۶. هر شب تمام روز را مرور کنید

    هر شب ، اتفاقات روز کودک را با کودک مرور کنید و از او بخواهید بهترین قسمت از روز خود را توصیف کند. سپس به او بیاموزید که از چیزهای خوبی که تجربه کرده سپاسگزار باشد. با این کار یاد می گیرید که به همه مشکلات توجه کنید و لحظه ها را بدانید.

     

    ۳۷. به فرزندتان ابراز علاقه کنید

    همیشه به فرزندان خود ابراز علاقه کنید

    به او بگویید که چقدر او را با شغل و حرفه اش دوست دارید. ویژگی های خاص آنها را توصیف کنید و حتماً بگویید که به آنها افتخار می کنید.

     

    سخن آخر

    تربیت کودکان در برخی مواقع دشوار و آزار دهنده است. گاهی مراقبت از کودکانی که همیشه می خواهند بازی کنند ، سوالات بی پایان دارند و انتظار 100٪ از توجه شما را دارند ، دشوار است. در همین حال ، توصیه های مختلف دیگران می تواند بر این مشکلات بیفزاید و احساس بی اثر بودن در شما ایجاد کند. در این مقاله با 37 ترفند عملی برای تربیت کودکان آشنا خواهید شد که به شما کمک می کند راحت تر وقت خود را با آنها بگذرانید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهار × 5 =