0

طنز و کنایه باعث افزایش خلاقیت می‌شود

طنز و خلاقیت با هم در ارتباط هستند
  • مطالعه ای که اخیراً توسط تیمی از دانشگاه هاروارد انجام شده است ، تأثیر قوی و مفیدی از کنایه در محیط کار در افزایش خلاقیت کارکنان را نشان می دهد.

     

    به طور کلی ، همه شوخ طبعی را دوست دارند. دیدگاه های مختلف وی در مورد آنچه در پیرامونش اتفاق می افتد با اشاره به شوخ طبعی و شوخ طبعی همراه است. وقتی جمعیت تا حدی خشک و جدی است ، صحبت با طنز و کنایه می تواند یخ به اصطلاح محیط را بشکند.

     

    نگه داشتن روی شوخی نیز مهارتی است که باید در کنار شوخی طبیعی داشته باشیم. وقتی در محل کار که استرس و فشار وجود دارد ، یکی از کارمندان با زیرکی نکات جالب توجهی را در قالب شوخ طبعی و کنایه بیان می کند ، احساس خوبی دارد. البته همه اینها به روابط بین افراد و میزان شوخ طبعی در محیطی که در آن هستند بستگی دارد. آنچه در بین یک گروه نوعی شوخ طبعی تلقی می شود ممکن است توسط شخص یا گروه دیگری توهین و بی ادبی تلقی شود.

     

    وقتی جمعیت تا حدی خشک و جدی است ، صحبت با طنز و کنایه می تواند یخ به اصطلاح محیط را بشکند.

    اما آنچه در اینجا صحبت می کنیم جنبه طنزآمیز محیط کار است. بر خلاف تصور بسیاری از مدیران ، نشان داده شده است كه كاركنان دارای شوخ طبعی و شوخ طبعی بالاتر از دیگران خلاق ترند و عملکرد بهتری دارند.

     

    تیمی از دانشگاه هاروارد در کلمبیا تحقیقی انجام دادند که تأثیر شوخ طبعی را بر عملکرد افراد سنجید.

     

    در این آزمایش ، داوطلبان به سه گروه تقسیم شدند. سه محیط با زمینه های مختلف مکالمه (صادقانه ، شوخ طبع و خنثی) در نظر گرفته شد و هر گروه در یکی از بحث ها شرکت کردند. سپس همه تحت آزمایش خلاقیت قرار گرفتند. نتایج نشان داد که متن خنده دار به عنوان یک تمرین ذهنی عمل می کند ، و باعث خلاقیت افراد نسبت به مخاطبان کنترل شده می شود. این شوخی به عنوان یک کاتالیزور عمل می کرد.

     

    تیمی از دانشگاه هاروارد در کلمبیا تحقیقی انجام دادند که تأثیر شوخ طبعی را بر عملکرد افراد سنجید.

    وقتی موضوعی به طنز و طنز بیان می شود ، یک فاصله روانشناختی (نوعی تناقض یا شکاف) بین گوینده و شنونده شکل می گیرد. این فاصله باید با تفسیر درست شنونده همراه باشد تا از نقل قول سو تعبیر نشود. آنچه در قالب شوخ طبعی و کنایه ارائه می شود دارای ادبیات بیرونی و معنایی عمیق است. برای درک موضوع ، باید از ذهن استفاده کرد و جنبه ها و حاشیه ها را در نظر گرفت (به عنوان مثال موضوع به چه چیزی اشاره دارد یا از چه شباهت هایی برای زیباتر شدن موضوع استفاده می کند). همه اینها باعث افزایش خلاقیت و توانایی درک مسائل انتزاعی در انسان می شود.

     

    شوخی و شوخ طبعی باید بین افرادی انجام شود که نسبتاً کمی به یکدیگر اعتماد دارند.

     

    یک نکته طنز آمیز را نمی توان و نباید در هیچ کجا بیان کرد. افرادی که از اعتماد و صمیمیت با گوینده به دور هستند ، بیشتر تفسیر اشتباه می کنند و احساس ناراحتی می کنند.

     

    درست است که شوخ طبعی برای برقراری ارتباط موثر مفید است ، اما مکان ، مخاطب و شدت آن باید تحت کنترل باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دو × 2 =