0

۱۲ راهکار برای شاد بودن

چگونه میتوانیم شاد باشیم ؟
  • افراد شاد موفقیت بیشتری را تجربه می کنند. آنها هم در کار و هم در روابط اجتماعی و زندگی خصوصی خوب عمل می کنند. سلامت روحی و جسمی افراد شاد بیشتر و طولانی تر از دیگران است.

     

    در اینجا 12 روش مختلف برای شاد بودن آورده شده است. برای داشتن سلامتی و زندگی بهتر:

     

    ۱. صبح‌ها را بدون تکنولوژی آغاز کنید

     

     

    به محض بیدار شدن ، تلفن خود را کنار بگذارید و به دنبال ایمیل نروید. فقط برای مدت سی دقیقه صبحانه و قهوه را در آرامش کامل بخورید.

     

     

    ۲. به فضای باز بروید

     

    بین ساعات کاری یا ناهار ، هر زمان که فرصتی پیدا کرد ، بیرون بروید و زیر آفتاب قدم بزنید. نفس عمیق بکشید و بگذارید بدن در طول روز خود را از بی حسی خلاص کند. اگر در ساعات اداری توانایی پرداخت هزینه آن را ندارید ، اطمینان حاصل کنید که آخر هفته خود را خارج از خانه می گذرانید.

     

    3.در لحظه هوشیار باشید

     

    امروز ، با داشتن فیس بوک و ایمیل و انواع فعالیت ها ، هوشیاری در لحظه بسیار دشوار است. اما سعی کنید همیشه روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید. ذهن خود را از فکر کردن در مورد چیزهای مختلف آزاد کنید. این امر همچنین باعث افزایش بهره وری و کیفیت کار شما خواهد شد.

     

    هر روز برای خواندن و نوشتن وقت بگذارید. نوشتن افکار شما را روشن می کند.

     

    ۴. فعال و پرجنب‌ و جوش باشید

     

    افراد مختلف توانایی های جسمی متفاوتی دارند. سعی کنید از نظر جسمی در حدی باشید که متناسب با بدن و توانایی جسمی شما باشد. این فعالیت ها باعث آزاد شدن اندورفین در بدن می شود که رابطه مستقیمی با احساس خوشبختی دارد.

     

     

    ۵. مدیتیشن و فعالیت‌های ذهنی شفابخش

     

    هر روز دوره های کوتاه مدیتیشن داشته باشید. با خود تنها باشید و در مکانی ساکت ، ذهن خود را از افکار مختلف پاک کنید. این در بهبود احساسات و خلق و خوی شما بسیار موثر است.

     

     

    ۶. با اقوام و دوستان‌تان در ارتباط باشید

     

    با اعضای خانواده خود ارتباط برقرار کنید. با دوستانی که دور هستند تماس بگیرید یا ایمیل کنید. به راه های بهبود و تقویت دوستی و روابط خانوادگی خود بیندیشید.

     

    با دیگران ارتباط داشته باشید

    ۷. فهرستی از کارهایی که می‌خواهید انجام دهید، تهیه کنید

     

    لیستی از کارهایی را که می خواهید یا باید انجام دهید تهیه کنید. اما مطمئن شوید که می توانید آنها را در یک روز اجرا کنید. آنچه را که در طول فرآیند آموخته اید یادداشت کنید. اگر چیزی ناتمام است ، آن را اولویت روز بعد بدانید.

     

     

    8.بخوانید و بنویسید

     

    مطالعات غیر کار انجام دهید و شروع به نوشتن کنید. این نوشته ها می تواند در مورد شما ، احساسات و افکار شما یا فعالیت های روزمره شما باشد. هر روز برای خواندن و نوشتن وقت بگذارید. نوشتن افکار شما را روشن می کند.

     

     

    ۹. زمانی را به تفریح اختصاص دهید

     

    البته بعد از یک روز سخت ، بهانه گیری آسان است. با این حال ، قول دهید هر هفته حداقل یک کار انجام دهید که برای شما لذت بخش و لذت بخش باشد.

     

    سعی کنید همیشه روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید.

     

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 + 7 =