0

اولین آزمایش کریسپر در انسان به جنگ سرطان ریه می‌رود

جنگ با سرطان ریه
  • طبق گفته نیچر ، اولین آزمایش ژنتیکی CRISPR انسانی در ماه آگوست در چین آغاز می شود. گروهی از دانشمندان گلبولهای سفید خون را که بخشی از سیستم ایمنی بدن است از افراد مبتلا به سرطان ریه می گیرند و آنها را با استفاده از فن آوری Crisper برای تشخیص سرطان ویرایش می کنند. سپس این سلولهای تغییر یافته دوباره وارد بدن بیمار می شوند.

     

    این رویکرد مشابه آزمایش دیگری در ایالات متحده است که در آن سلولهای ایمنی اصلاح شده در انواع مختلف سرطان مورد آزمایش قرار گرفتند. آزمایشاتی با سلولهای خونی اصلاح شده قبلاً انجام شده است. اما دانشمندان از تکنیک کریسپر برای ویرایش استفاده نکردند ، در عوض از ویروس برای قرار دادن توالی ها در سلول DNA استفاده کردند. Crisper اصلاح سلول در مناطق خاص را آسان می کند. این بدان معنی است که دانشمندان می توانند سلول ها را سریعتر رشد و تکثیر دهند. علاوه بر این ، به آنها دستور داده می شود تا سرطان را از بین ببرند.

     

    در ماه ژوئن ، یک شورای مشورتی این روش را در ایالات متحده آزمایش کرد. اما قبل از شروع این تحقیقات ، آنها به دو تأیید دیگر احتیاج دارند. این مطالعه توسط کارل جان از دانشگاه پنسیلوانیا انجام می شود. در این مرحله ، هر دو سازمان غذا و دارو (FDA) و دانشگاه باید این پروژه را تصویب کنند. محققان می گویند این آزمایشات در ماه دسامبر آغاز می شود.

     

    مطالعه چینی ها توسط لو یو از دانشگاه سیچوان انجام می شود. بیماران در این آزمایش در مقایسه با بقیه در بدترین شرایط قرار دارند. این افراد مبتلا به سرطان ریه هستند که به سایر قسمت های بدن گسترش یافته است. این آزمایش در مقیاس کوچک انجام می شود و هدف آن تعیین ایمنی این روش است. این تست در ابتدا با یک نفر شروع می شود و سپس به 30 نفر افزایش می یابد. محققان می خواهند سه دوز مختلف از سلولهای تغییر یافته را آزمایش کرده و از نزدیک آنها را کنترل کنند تا ببینند چگونه پاسخ می دهند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهارده + 15 =