0

تغییرات آب و هوایی چگونه حال ما را دگرگون می‌کنند؟

اثرات تغییرات آب و هوا روی حالمان
  • آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه تغییرات آب و هوایی بر سلامتی ما تأثیر می گذارد؟ معلوم می شود که سرماخوردگی فقط اثر هوای سرد نیست ، بلکه بسیاری از مشکلات سلامتی مربوط به تغییر فصل است.

     

    طبق یک مقاله تحقیقاتی در مورد رابطه آب و هوا و درد ، از 400 سال قبل از میلاد ، مردم از درد مفاصل ناشی از تغییر آب و هوا شکایت داشتند.

     

    داستان ها و حکایات زیادی در این باره وجود دارد ، اما این بدان معنا نیست که شواهد زیادی وجود دارد. تا به امروز ، ما هنوز مطمئن نیستیم که چرا هنگام باران درد بیشتری را تجربه می کنید ، اما احتمالاً به این دلیل است که هوای سرد فشار جو را کاهش می دهد. فشار اتمسفر همیشه در محل است ، اما وقتی فشار هوا با شروع فصل سرما ناگهان کاهش می یابد ، گاز داخل بدن ما می تواند منبسط شود. این شامل گاز موجود در مایعات مفصلی است ، به طور ناگهانی فشار بیشتری بر آسیب های قدیمی وارد می کند که هرگز به طور کامل بهبود نیافته اند. فشار کم هوا همچنین می تواند سردرد ایجاد کند.

     

    و البته ارتباطی بین هوا و روحیه وجود دارد. اختلال عاطفی فصلی (نوعی افسردگی خفیف که معمولاً در هوای سرد و تاریک اتفاق می افتد) در فصل سرما بیشتر دیده می شود ، اما میزان خودکشی در بهار و اوایل تابستان بیشتر است. نظریه هایی وجود دارد که چرا. یکی اینکه گرمای ناگهانی بهار و تابستان می تواند احساس شیفتگی کند و این می تواند خطر خودکشی را افزایش دهد. بهار همچنین می تواند التهاب را بدتر کند. از طرف دیگر ، ما می دانیم که بین التهاب و خودکشی رابطه مستقیمی وجود دارد. یک دلیل روانشناختی برای این نظریه “وعده های شکسته” است: ما به طور کلی انتظار داریم در زمستان احساس بدی داشته باشیم و با رسیدن بهار بهتر شویم. وقتی بهار فرا می رسد و ما هنوز احساس بدی داریم ، ناامیدتر می شویم زیرا انتظار داریم همه در هوای گرم شاد و سرحال باشند.

     

    هوای سرد همچنین با افزایش خطر حمله قلبی همراه است. یکی از دلایل اصلی این مسئله این است که بسیاری از افراد در زمستان زیاد ورزش نمی کنند. تعداد کمی از افراد در ماه های زمستان در شکل هستند. پس از بارش شدید برف ، باید بیرون برویم تا برف را با بیل از محل عبور با دشواری زیاد برداریم ، این می تواند به قلب آسیب برساند.

     

    هوای گرم می تواند برای افراد دیابتی مشکل ساز شود. طبق تحقیقی که در ژورنال Nature منتشر شده است ، در مناطق گرم آب و هوا افراد بیشتری به دلیل مشکلات دیابت در بیمارستان بستری می شوند. مشکلات قند خون می تواند روند تعریق را دشوار کند و باعث ادرار بیشتر افراد شود. این می تواند افراد مبتلا به دیابت را گرمتر و کم آب کند.

     

    این حقایق می تواند هشداری برای همه ما باشد. ممکن است فکر کنیم شکست ناپذیر هستیم و می توانیم در برابر برف یا گرما مقاومت کنیم اما شاید سلامت جسمی و روحی ما بیش از آنچه فکر می کنیم به فشار جو و نوسانات دما بستگی دارد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نظرات کاربران

    نظرات شما پس از بررسی مدیریت منتشر می شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × پنج =